Over ons

Sjamoon

Adem in… adem uit…

Dat is al heel lang mijn motto en ik heb daar zelf veel baat bij gehad. Ik nodig mensen uit zich bewust te worden van hun ademhaling en klachten die daar mee samengaan. Ik ben Sjamoon. Met mijn heldervoelendheid nodig ik je uit om de verbinding aan te gaan met datgene wat aangeraakt wil of mag worden. Ik gebruik vooral klank en yoga in de sessies die ik geef. Iedereen heeft een eigen identiteit, bekijkt de wereld op zijn eigen unieke manier. De één ziet meer, de ander hoort meer en weer een ander voelt meer. Iedereen uit zich hierin op zijn of haar unieke manier. De ene wordt druk, de ander juist stil, alles is goed.
In deze tijd die bol staat van prikkels; moeten, stress om ontregeld van te raken, chaos en onrust. Ik geloof in handvatten bieden en dat er voor ieder mens een unieke manier is om hiermee om te leren gaan. Rust vinden in jezelf, wat er om je heen ook gaande is zonder je af te sluiten. Zelf kunnen kiezen hoe je daarop reageert en mee omgaat. Die handvatten zitten al in jezelf, ik kan je begeleiden om deze helder te krijgen.

www.sjamoon.nl | Facebook Sjamoon Wons

Angela

“Stilte is niet de afwezigheid van geluid, stilte is de diepste klank” -Tao Meng


Zingen doe ik van kleins af aan, muziek zit in mijn lijf. Dat ik de klanken die aanwezig zijn in het moment, als energievorm, graag vertaal met mijn stem d.m.v. Zielenzang. Een universele taal die een ieder spreekt en verstaat door te voelen. Ik ben een instrument. Ook gebruik ik verschillende instrumenten uit diverse windstreken. Ik ben dankbaar dat ik met iedere klank-aanraking men bewuster kan laten voelen hoeveel kracht we in ons zelf hebben, en hoe welwillend ons zelf genezend vermogen is om iets voor jezelf te betekenen. Ik reik je graag deze muzieksleutel aan om jezelf (opnieuw) in balans te brengen van lichaam, geest en ziel. Mijn naam is Angela, voor meer informatie over groeps- en individuele sessies, zowel privé als bedrijfsmatig, voor jong en oud, nodig ik je uit een kijkje verder te nemen op mijn site.

www.soulgift.nl | Facebook Soul Gift Sounds

Dorien

“Doe elke dag iets waar je blij van wordt”

….dat is mijn kernspreuk. Het maakt dat ik in mijn kracht blijf staan en me van daaruit kan verbinden met mens, dier en de natuur. Zo word ik ook blij van klank! Klank in vele vormen en die me diep raakt zoals een vogel die fluit, zingen en muziek maken. Klank die je uitnodigt om bij je diepste kern te komen en die kan zorgen voor een diepe, weldadige ontspanning. Door de klank heen kom je bij de stilte, stilte die ik ook zo hard nodig heb om in balans te blijven. In die stilte kom ik weer dicht bij mezelf en ontvang ik inzichten. Ongeveer 5 jaar geleden, tijdens een basiscursus klankschaalmassage, werd ik diep geraakt door de oerklank van een grote klankschaal. Het werken met klank is sindsdien niet meer uit mijn leven weg te denken. Je bent van harte welkom in mijn klankpraktijk voor een klankschaaloriëntatie, klankmassage, klankbad (met edelstenen), gongbad, of een klankmeditatie. Ook geef ik een Basiscursus Klankschaalmassage. Tijdens een klanksessies gebruik ik klankschalen, gong, handpan, rainsticks, koshi’s en nog vele andere harmonische klankinstrumenten. Mijn naam is Dorien Osinga en ik ontmoet je graag!

 www.deklankziel.nl | Facebook De Klankziel

Onze gastspeler in de Broerekerk: Wladimir

“Ik voel me thuis wanneer ik muziek en dieren om mij heen heb”

Hallo, mijn naam is Wladimir. Zolang als ik mij herinner heb ik een passie voor muziek, instrumenten en zang. Ik heb altijd veel muzikanten om mij heen gehad en zong vroeger ook in bands. De klank is mij toegekomen in de liefdesrelatie met Simone. Ik ben hierin meegegroeid met haar. Ik ben een autodidact, en toen ik zelf een didgeridoo in handen kreeg, voelde ik een diepe connectie met dit inheemse geluid. Zo ook met de handpan en de djembé. Deze instrumenten zet ik graag in tijdens een klankconcert. Ik voel in ritmes en ben een lopende “shazam”. Wanneer ik een lied hoor, weet ik meestal van wie dit is. Ik weet veel over verschillende muziekstijlen en de geschiedenis hiervan. Improviseren doe ik het liefst, vooral met anderen. Ik ben graag in het moment van het hier en nu zonder veel woorden te hoeven gebruiken.