Wat is een klankconcert

Al liggend of zittend beleef je de klanken die doorgaans worden ervaren als een innerlijke massage. De frequenties dringen diep door tot in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Dit kan jouw welzijn en zelfhelend vermogen bevorderen. Laat je meevoeren door de verschillende akoestische instrumenten en zielenzang voor een unieke ervaring in de prachtige historische Broerekerk in Bolsward of op de intieme sfeervolle Hooizolder in Lollum.

Gun jezelf deze beleving, je hoeft even helemaal niets…..

Ieder ervaart een klankconcert op zijn eigen manier. Naast het genieten van de subtiele klanken, ervaren sommige mensen energie, een weldadige ontspanning, zien kleuren of beelden of hebben een spirituele beleving. Alles is oké.

We lopen rond met onze instrumenten, ook kan je een liefdevolle aanraking verwachten. Wil je dit niet dan pak je bij binnenkomst een houten hartje. Deze leg je naast je neer tijdens het klankconcert zodat wij jouw wens kunnen respecteren.

Wij openen de deuren 30 minuten voor aanvang van het klankconcert. Je hebt dan de tijd om jouw plekje te maken. Neem je eigen stoel, matje, deken, slaapzak, kussen en evt. een waterflesje en dikke sokken mee. Wij adviseren om makkelijk zittende kleding te dragen. Maak het jezelf comfortabel, je geniet anderhalf uur.

Na het klankconcert delen wij verse kruidenthee en wat lekkers uit.

Wij ont-moeten jou graag bij één van onze klankconcerten!